ΖΑΧΑΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στις μονάδες παραγωγής ζάχαρης Σερρών και Πλατέος να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα ηλεκτρονικά στις παρακάτω διευθύνσεις ανά εργοστάσιο

Για Σέρρες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για Πλατύ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με αναφορά στο θέμα του email την προκηρυχθείσα θέση ή την εξειδίκευσή τους (πχ μηχανικός, εργάτης παραγωγής, καθαριότητα, γραμματεία κτλ).

Οι ενδιαφερόμενοι που αποστέλλουν βιογραφικό αποδέχονται και συναινούν με στους όρους σχετικά την διαχείριση των βιογραφικών από την εταιρεία μας όπως περιγράφονται στην παρακάτω ενημέρωση:

Ενημέρωση Υποψήφιων Εργαζομένων

Μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις θέσεων προς στελέχωση, για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.