Η εταιρεία μας

 • Η Royal Sugar A.B.E.E. ιδρύθηκε το 2013, είναι μια ελληνική ιδιωτική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων, με έμφαση στη μεταποίηση και εμπορία ζάχαρης και αλεύρων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια
 • Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας, στα όρια της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου και σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σε εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στεγάζονται τόσο οι χώροι παραγωγής και αποθήκευσης, όσο και τα γραφεία διοίκησης, με οργανωμένα τμήματα προμηθειών, πωλήσεων, marketing, λογιστηρίου, logistics και ποιοτικού ελέγχου.
 • Η Royal Sugar A.B.E.E έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Διαθέτει υψηλής τεχνολογίας γραμμές παραγωγής και αυτοματοποιημένης συσκευασίας και παλετοποίησης ζάχαρης και αλεύρων.
 • Στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσης της, η εταιρεία δημιούργησε υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σε χώρο συνολικής έκτασης 7.500τ.μ. στεγάζεται τμήμα πωλήσεων, γραφείο κίνησης και λογιστήριο.
 • Στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της, η εταιρεία έχει επιδείξει εντυπωσιακούς ρυθμούς υγιούς ανάπτυξης. Ο κύκλος εργασιών της Royal Sugar A.B.E.E. για το 2019 ήταν 27.000.000€ με σημαντική κερδοφορία. H εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τους βασικούς και φερέγγυους και ταχέως αναπτυσσόμενους παίκτες στην ελληνική αγορά ζάχαρης, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και καταγράφοντας ήδη μερίδιο αγοράς της τάξης του 30%.
 • Η Royal Sugar A.B.E.E έχει συμβόλαια συνεργασίας και εισάγει λευκή ζάχαρη, καστανή και βιολογική ζάχαρη από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζάχαρης της Ευρώπης και Τρίτων Χώρων.Η εταιρεία επενδύει στη σύσφιξη σχέσεων και με όλους τους traders ζάχαρης παγκοσμίως για spot αγορές ζάχαρης.
 • Η Royal Sugar Α.Β.Ε.Ε. εξυπηρετεί ένα διευρυμένο πελατολόγιο 2.000 πελατών σε όλα τα κανάλια διανομής (βιομηχανίες, αλυσίδες retail, χονδρική, Horeca). Στόχος της είναι η απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και άψογου service.
 • Η εταιρεία επενδύει στην εδραίωση της μάρκας Royal Sugar ως επώνυμης ποιοτικής ζάχαρης εταιρείας ελληνικών συμφερόντων. Έχει συνάψει συμβόλαια και αποτελεί προμηθευτή ζάχαρης των μεγαλύτερων ελληνικών βιομηχανιών παραγωγής τροφίμων και ποτών. Παράλληλα, τροφοδοτεί ζάχαρη Royal Sugar ή παράγει ζάχαρη σε συσκευασίες ιδιωτικής ετικέτες για την πλειοψηφία των αλυσίδων retail στην Ελλάδα.
 • Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα ∆ιαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων με πιστοποίηση ISO 22000: 2005 . Όλες οι εισαγωγές και πωλήσεις ζάχαρης συνοδεύονται από αναλυτικά πιστοποιητικά εγγύησης ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων.
 • Οι μεταφορές της Royal Sugar Α.Β.Ε.Ε. διενεργούνται από ένα σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο 10 φορτηγών οχημάτων. Η εταιρεία διαθέτει δύο σιλό αποθήκευσης και σιλοφόρο οχήμα για την αποθήκευση και μεταφορά χύμα ζάχαρης.
 • Η Royal Sugar A.B.E.E απασχολεί μόνιμα 42 άτομα. Η εταιρεία αναπτύσσεται και εντάσσει στο δυναμικό της έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη που μοιράζονται τις αξίες: Αριστεία, Αξιοπιστία, Ευελιξία, Αμεσότητα, Ταχύτητα, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση.
 • Η εταιρεία Royal Sugar υποστηρίζει και συμμετέχει σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο (δωρεές προϊόντων, ανακύκλωση, περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες).

 

 Πατήστε εδώ για να κατεβάστε σε pdf την εταιρική παρουσίαση της Royal Sugar ABEE.